مطالب روز دنیا

بروزترین مقالات روزدنیا

مطالب روز دنیا

بروزترین مقالات روزدنیا

آزمایش کرونا در منزل پالسی نو

آزمایش کرونا در منزل پالسی نو

شرکت پالسی نو امکان درخواست تست کرونا در منزل را برای شما مشتریان عزیز فراهم کرده است. شما می توانید با مراجعه به اپلیکیشن در خواست آزمایش در منزل پالسی نو را دهید. کرونا (کووید-19) مهمان ناخوانده امروز دنیا می باشد. همه کشور های جهان پروتکل هایی را برای مبارزه با این ویروس درنظر گرفته اند و مردم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کننده تا زنجیره انتقال این ویروس هرچه سریع تر قطع شود.

اما اگر شخصی احساس کرد که مبتلا به ویروس کووید-19 شده است چه کاری باید انجام دهد. بهترین و اولین راه برای انجام آزمایش تشخیص ویروس کرونا، انجام تست کرونا می باشد. این درحالیست که بیمارستان ها و مراکز مجاز تست کرونا یکی از شلوغ ترین مکان ها است. و به همین دلیل حضور سالمندان، کودکان و حتی جوانان و میانسالان را ممکن است با خطراتی مواجه کند.

اگر فکر می کنید به کرونا مبتلا شده اید ولی بنا به دلایلی قصد رفتن به بیمارستان و مراکز مجاز تست کرونا را ندارید، می توانید به صورت آنلاین درخواست تست کرونا در منزل را بدهید، چطور؟! با نصب اپلکلشن پالسی نو برروی گوشی موبایل خود ویا مراجعه به وب سایت پالسی نو.

این امکان به شما زمان میدهد تا اگر در روز های ابتدایی مبتلا شدن می باشید به سرعت پروسه درمانی را آغاز نمایید. در ادامه به یکسری از پرسش و پاسخ هایی درباره ویروس کرونا می پردازیم که سازمان بهداشت جهانی آن را منتشر کرده است.

آیا می دانستید می توانید به صورت آنلاین دارو ها و لوازم آرایشی و بهداشتی خود را از داروخانه آنلاین پالسی نو تهیه کنید؟ مقاله روش خرید دارو آنلاین را مطالعه فرمایید.

علائم شایع ویروس کرونا

  • تب بالا

یکی از اولین علائمی که در کرونا شناسایی شد و در عموم مبتلایان دیده شده است تب 38 تا 40 درجه است.

  • سرفه خشک

سرفه ها می تواند بسته به شخص کم یا زیاد باشد اما عموماً بدون مخاط در گلو و بعضا همراه با سوزش هستند.

  • تنگی نفس

مشکل و سنگینی در هنگام نفس کشیدن خصوصا در هنگام خواب که ممکن است با حساسیت فصلی اشتباه گرفته شود.

  • خستگی

خستگی مفرط بدون ارتباط به حجم فعالیت روزانه ی شما از علائمی است که برای بی علامت ترین افراد هم اتفاق افتاده است.

  • درد عضلات

کوفتگی و درد بدن در پهلوها، کمر، پاها و استخوان ها می تواند از علائم کرونا باشد.

  • سر درد

در روزهای اول ممکن است سردرد و درد پشت چشم تجربه کنید که ممکن است با سرماخوردگی فصلی و سینوزیت اشتباه بگیرید.

چه کسانی باید تست آنتی بادی بدهند؟

این تست که به عنوان تست آزمایش خون ویروس کرونا نیز شناخته می شود متشکل از دو تست است.

آزمایش COVID 19-IgM: وجود آنتی بادی از کلاس IgM در خون به این معنی است که فرد اخیرا با ویروس در تماس بوده و احتمالا ناقل ویروس می باشد و شاید علائم بیماری در او آشکار شود برای این فرد PCR توصیه میشود.

آزمایش COVID 19-IgG: وجود آنتی بادی از کلاس IgG در خون به این معنی است که فرد در گذشته با ویروس در تماس بوده و اگر IgG خون او منفی باشد احتمالا ناقل ویروس نمی باشد و بیمار نیز نیست و شاید تا حدودی نسبت به ویروسی که IgG خون را بالا بردهاست ایمن باشد.

مثبت بودن همزمان IgM و IgG خون به این معنی است که فرد با ویروس در زمان نه چندان دور در تماس بوده و احتمالاً ناقل بیماری می باشد برای این فرد آزمایش PCR توصیه می شود.

چه کسانی باید تست PCR بدهند؟

این تست برای کسانی است که میخواهند بدانند همین حالا به ویروس کرونای جدید مبتلا هستند یا خیر. برای این آزمایش از مخاط بینی و گلوی شما نمونه برداری می شود و نمونه پس از انتقال به آزمایشگاه برای یافتن RNA ویروس بررسی می شود در صورت مشاهده ی بقایای ژنتیکی ویروس آزمایش مثبت اعلام می شود.

با این تست نمی توانید بفهمید که آیا قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده اید یا خیر لذا برای انجام این تست از روز اول بروز علائم تا نهایتا سومین هفته ی بیماری می توانید اقدام کنید. این تست به شما کمک می کند بدانید مبتلا و از آن مهم تر ناقل کرونا هستید یا نه و با نتیجه ی آن می توانید در مورد قرنطینه یا فاصله گذاری اجتماعی با خانواده و دوستان تصمیم بگیرید.

کووید-19 چگونه منتقل می‌شود؟

  • سایر افراد ممکن است بیماری را از فردی که به کووید-19 مبتلا است بگیرند.
  • انتقال کووید-19 از افراد بیمار (حامل ویروس) به افراد سالم امکان‌پذیر است.
  • این بیماری می‌تواند از طریق قطراتی که با سرفه یا بازدم از دهان و بینی فرد مبتلا به کووید-19 به اطراف پخش می ‌شود، به دیگران نیز سرایت کند.
  • این قطرات بر وسایل و سطوح اطراف فرد بیمار پخش‌ می‌شود.
  • سپس سایر افراد با دست زدن به این وسایل یا سطوح آلوده و لمس چشم ها، دهان و بینی، به کووید-19 مبتلا می‌ شوند.
  • همچنین امکان ابتلا از طریق تنفس قطرات ناشی از سرفه یا بازدم فرد مبتلا به کووید-19 نیز وجود دارد.
  • به همین دلیل، مهم است که از فرد مبتلا به کووید-19 ‌‌ حداقل 1 متر (یا 3 فوت) فاصله بگیرید.
  • سازمان جهانی بهداشت همواره در حال ارزیابی تحقیقات جاری درباره راه‌ های انتقال بیماری کووید-19 است و به اعلام جدیدترین یافته ‌ها ادامه خواهد داد.
  • آیا ویروسی که عامل ابتلا به کووید-19 است از طریق هوا منتقل می شود؟
  • تا امروز مطالعات نشان‌داده‌اند که روش اصلی انتقال ویروس عامل کووید-19، از طریق تماس با قطرات تنفسی است و نه از طریق هوا.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله سوالات متداول درباره کرونا را مطالعه فرمایید!

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.